Starters

Kennis vergroot kansen op succes.

De meeste ondernemers houden van spanning en daarom zoeken ze continue naar ontwikkelingen en manieren om zich op een professionele manier te onderscheiden van de concurrentie. Een groot deel van de ondernemers vindt zichzelf vernieuwend en positief en ziet het belang van innovatie in. Ze voelen zich succesvol en zijn steeds op zoek naar nieuwe markten. Ook werken ze planmatig aan de opbouw van hun onderneming en de verbetering van werkprocessen om efficiënter te kunnen opereren.

In 2016 kende ons land een recordaantal starters van bijna 193 duizend. Startende ondernemers zorgen voor de gewenste vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Beginnende ondernemers hebben meer kans van slagen als zij zich goed voorbereiden. Een goed idee alleen is niet voldoende. Ondernemerschap vraagt onder andere om kennis van je markt, relevante wet- en regelgeving en hoe aan een financiering te komen.

Onwetendheid van de startende ondernemer is vaak het euvel bij het vinden van de juiste weg in het bedrijfsleven.

Wij vinden het een uitdaging om de startende ondernemer wegwijs te maken in de wirwar van allerlei regelgeving en bijkomstigheden die daarbij komen kijken. Het gaat niet alleen om het leveren van een goede dienst of een goed product, ook uw administratie is van groot belang om van uw onderneming een succes te maken. Overweegt u een onderneming te starten en heeft u advies nodig, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.